Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Нескафе Инстантно Кафе Класик 250г с Миксер 1бр бр.

Нескафе Инстантно Кафе Класик 250г с Миксер 1бр

Продуктов код: 043080

NESCAFÉ Classic е 100% натурално кафе. Сега опитайте богатия и наситен вкус на новото NESCAFÉ Classic.
Разтворимото кафе е 100% натурално кафе, което се добива от екстракцията на печени кафе зърна. Вече използваме нова технология с двойно филтриране на кафето, която придава завършен вкус и аромат на прясно изпечено кафе за започване на деня.

По време на горещините всички търсят освежаваща напитка. Перфектното решение е NESCAFÉ® Frappé – приготвено вкъщи с миксер или поднесено в любимо заведение. Всъщност, фрапе е охлаждаща напитка, приготвена с NESCAFÉ® Classic.

Въпреки че думата „фрапе“ идва от френски и означава: „разбито, разбъркано кафе“, фрапето е с гръцки произход! NESCAFÉ® Frappé предлага всичко, което ти трябва за освежаване през лятото – изкушаваща пухкава пяна, страхотен кафе аромат и освежаващи ледчета! С мляко или без мляко, със захар или без – винаги освежаващо и ободряващо.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.