Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Нивеа Део Стик Черно и бяло Инвизибъл Силки 50мл бр.
Ново

Нивеа Део Стик Черно и бяло Инвизибъл Силки 50мл

Продуктов код: 059809

"С новата си патентована технология на емулсията, дезодорант стик NIVEA Silky Smooth осигурява 48ч. надеждна защита и гладко нанасяне. Радвай се на допълнително свежо и нелепнещо усещане върху кожата. Дерматологично доказаната формула без етилов алкохол е нежна към кожата ти. Съдържа балсам за копринено гладка и кадифено мека кожа.
Открий новата, модерна и интуитивна за използване опаковка, която осигурява 25% повече съдържание и спестява 30% пластмаса (*на мл в сравнение с предишната опаковка на дезодорант стик NIVEA). 100% неутрализиран за климата продукт.
**Оставащите емисии на CO2 са балансирани чрез сертифицирани проекти в областта на климата. "

• Радвай се на допълнителна деликатна защита, придружена от допълнително свежо и изключително чисто усещане върху кожата
• Надеждна 48ч. защита от изпотяване с двойно-действаща формула с две активни съставки срещу изпотяване
• Новата патентована технология на емулсията, осигурява по-мека текстура и по-гладко нанасяне
• Нова, модерна и интуитивна за използване опаковка, с 25% повече съдържание* (*на мл в сравнение с предишната опаковка на дезодорант стик NIVEA)
• 98% рециклируема опаковка и 100% климатично неутрализиран продукт**(**Оставащите емисии на CO2 са балансирани чрез сертифицирани проекти в областта на климата.)"

Не нанасяйте върху раздразнена и разранена кожа. Оставете да изсъхне преди да се облечете.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.