Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Нивеа Део Стик Мен Актив Фреш 50мл бр.
Ново

Нивеа Део Стик Мен Актив Фреш 50мл

Продуктов код: 059817

Дезодорант стик NIVEA MEN Fresh Active осигурява 48ч. надеждна защита от изпотяване и гладко нанасяне. Радвай се на допълнително свежо и нелепнещо усещане върху кожата си. Дерматологично доказаната формула без етилов алкохол е нежна към кожата ти. Съдържа 0% Алуминий.
Открий новата и модерна опаковка, която е предназначена за по-интуитивно потребителско изживяване. Осигурява 25% повече съдържание и спестява 30% пластмаса (*на мл в сравнение с предишната опаковка на дезодорант стик NIVEA). Дезодорант стик NIVEA MEN Fresh Active е 100% неутрализиран от климата продукт.
**Оставащите емисии на CO2 са балансирани чрез сертифицирани проекти в областта на климата.

"• Радвай се на допълнителна деликатна защита, придружена от допълнително свежо и изключително чисто усещане върху кожата
• Надеждна 48ч. защита от изпотяване без алуминий и без етилов алкохол за свежо усещане през целия ден
• Ефективната формула осигурява по-мека текстура и по-гладко нанасяне
• Нова, модерна и интуитивна за използване опаковка, с 25% повече съдържание* (*на мл в сравнение с предишната опаковка на дезодорант стик NIVEA)
• 98% рециклируема опаковка и 100% климатично неутрализиран продукт**(**Оставащите емисии на CO2 са балансирани чрез сертифицирани проекти в областта на климата.)"

Не нанасяйте върху раздразнена и разранена кожа. Оставете да изсъхне преди да се облечете.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.