Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Ноблеса Дел Сур Сентенариум Маслиново Масло Екстра Върджин Премиум 100мл бр.

Ноблеса Дел Сур Сентенариум Маслиново Масло Екстра Върджин Премиум 100мл

Продуктов код: 043802

Този изключителен екстра върджин зехтин се произвежда от маслини Picual, отглеждани в семейната ферма на Nobleza del Sur в плодородния регион Jaén, район в Южна Испания, известен с изобилието си от слънце и уникален микроклимат. Маслините се събират в началото на октомври и се смачкват в местната фамилна мелница, което води до масло с изумрудено зелен цвят със сложни плодови и тревисти аромати на маслинови листа, пшенична трева, домати, банан и зелен бадем. Опитайте това масло върху горчиви зелени салати, градински зеленчуци на скара и полети върху обилни супи.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.