Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Новарезе Паста Фузили с Песто 270г бр.

Новарезе Паста Фузили с Песто 270г

Продуктов код: 053793

Предварително сварена паста на основата на грис от твърда пшеница, гарнирана със сос песто. Най-добрият избор за свежа италианска паста е на марка Pastificio Novarese.
Начин на приготвяне: Да се консумира само след подгряване.
МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА: Отстранете хартиената опаковка. Загрейте продукта за 40 секунди на най-високо ниво на мощност (мин. 800W). Извадете продукта, разклатете го енергично и след като направите малки дупчици на капака, го загрейте отново в микровълновата за 1 минута на най-високо ниво на мощност.
ФУРНА: Отстранете всички опаковки. Изсипете пастата в устойчив на температура съд, добавете супена лъжица вода и загрейте за 5/6 минути при 200°C.
ТИГАН: Отстранете всички опаковки. Изсипете пастата в тигана, добавете супена лъжица вода и загрейте на силен огън за около 3 минути.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.