Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Октопод Пипала Бланширан кг кг.

Октопод Пипала Бланширан кг

Продуктов код: 45773

Октоподът /Octopus/ представлява морско мекотело, което има скъсено тяло и уста, оградена от осем пипала, снабдени с голямо количество смукала от вътрешната страна. Пипалата достигат дължина до 4 метра, а тялото може да достигне до тегло 100 кг.

Аквалангистите твърдят, че октоподите са умни, съвсем не кръвожадни и смели животни. Хранят се предимно с ракообразни, риба и морски животни. В някои определени случаи обаче, човекът трябва да се пази от тях, защото притежават клюн, който е пълен с отровна слюнка. Потенциално нараняване с този клюн може да бъде много опасно. Интересен факт при октоподите е, че имат три сърца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.