Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ОЛД СПАЙС ДЕО 70МЛ СТИК ГЕЛ WHITEWATER бр.

ОЛД СПАЙС ДЕО 70МЛ СТИК ГЕЛ WHITEWATER

Продуктов код: 10438

МЪЖКИ ДЕЗОДОРАНТ(СТИК) Има поговорка, че водата е най-мощният елемент на земята. Въпреки че често се казва, това твърдение е невярно, защото водата не е нито елемент, нито толкова мощен, колкото уран-235. Но все пак ароматът на Oлд Спайс Уайдуотър е много е изключително свеж според учените. Поне тези, които знаят как да миришат добре. Дезодорантът Oлд Спайс ви помага да се отървете от миризмата под мишниците и тежкото изпотяване. Грабни, Oлд Спайс и докаж, че този аромат е липсващото звено в уравнението за мъжественост.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.