Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ОЛУЕЙЗ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ КЛАСИК МАКСИ 9БР бр.

ОЛУЕЙЗ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ КЛАСИК МАКСИ 9БР

Продуктов код: 10348

Дамски превръзки Always Classic Maxi осигуряват максимална защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Тяхното действие е благодарение на уникална система, която превръща течността в гел, задържа я в превръзката и не позволява допир с кожата, като по този начин поддържа интимната зона винаги суха и чиста. С меко покритие, за да се осигури трайно усещане за комфорт и лекота. Дамските превръзки гарантират 100% защита от протичане, а така вие може да се чувствате сигурно и комфортно, както през деня, така и през нощта. Превръзките са с крилца, които позволяват пълна свобода на движенията.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.