Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ОЛУЕЙЗ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ КЛАСИК НОРМАЛ 10БР бр.

ОЛУЕЙЗ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ КЛАСИК НОРМАЛ 10БР

Продуктов код: 10351

Дамски превръзки на марката Always, осигуряващи максимална защита и сигурност по време на месечния цикъл на жената. Действат чрез уникална система, която превръща течността в гел, задържа я в превръзката и не допуска допир с кожата, като по този начин поддържа интимната зона винаги суха и чиста. С меко покритие, което осигурява трайно усещане за комфорт и лекота. Защитават на 100% от протичане, за да може да се чувствате сигурно и комфортно, както през деня, така и през нощта. С крилца, които позволяват пълна свобода на движенията, без да се притеснявате, че могат да се разлепят. Тип защита - дневна, степен на зашита - нормална, ниво на абсорбация - 4 капки. Предлагат се в удобна опаковка от 10 броя.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.