Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ОРАЛ БИ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЕЛЕКТРИЧЕСКА 3D УАЙТ D12 бр.

ОРАЛ БИ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЕЛЕКТРИЧЕСКА 3D УАЙТ D12

Продуктов код: 10318

Електрическата четка за зъби на Орал Би премахва плаката от зъбите и поддържа доброто здраве на венците, подходяща за пациенти, които желаят да възвърнат естествения цвят и блясък на зъбите си. С 7600 оборота в минута, отстранява до 2 пъти повече плака от обикновената ръчна четка за зъби. С ергономична неплъзгаща ръкохватка, възвратно-въртящи осцилиращи движения на четката и двуминутен таймер, който подпомага ефективното почистване на зъбите. Опаковката включва 1 брой четка за зъби, зарядно устройство и 1 резервен 3D White накрайник.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.