Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Орбелия Червено Вино Мелнишки Бленд 0.750л бр.

Орбелия Червено Вино Мелнишки Бленд 0.750л

Продуктов код: 026657

Сорт: 74% Широка мелнишка лоза, 21 % Мелник 55, 5 % Мерло
Един бленд, вдъхновен от любовта ни към местните сортове и традициите. Широката мелнишка е от нашите 35-годишни лозя, разположени в с. Митиново до Петрич. При технологията на това вино подходихме малко по-различно като половината от Широката Мелнишка /32%/ сложихме в български дъбови бъчви 2-ро и 3-то зареждане, а всички останали компоненти на бленда са без никакъв контакт с дъб. Всички вина са минали контролирана малолактична ферментация в неръждавейка и са отлежавали върху утайките около 10 месеца в съдовете. Купажирани са на етап готови вина.
Алкохол: 13.5 об. %
Цвят: Красив, жив цвят с пурпурни оттенъци.
Аромат: В носа преобладават аромати на вишна, есенна горска шума, сладък тютюн.
Вкус: Елегантно, стегнато тяло с добър баланс и сочен, свеж финал.
Температура на сервиране: 16-18°С
Подходящи храни: Азиатска кухня, пикантни ястия, вегетарианска кухня, пилешко, телешко, агнешко месо, паста и сирена.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.