Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ОРГАНИКА ВОДКА ЛАЙФ 1Л бр.

ОРГАНИКА ВОДКА ЛАЙФ 1Л

Продуктов код: 028777

Ултра-премиум водка "Органика" Life ви кара да обърнете внимание на природата около вас. Амурският тигър, който е един от редките видове, изброени в Червената книга, е избран за емблема за своя етикет. Едно от концептуалните решения при създаването на марката Organic беше обединяването на елементите. Водната стихия е представена от езерото Байкал, от което се извлича изключителна вода с високо съдържание на кислород. Огънят е висококачествен алкохол „Алфа“ от най-добрите сортове пшеница, преминал няколко цикъла на дестилация и многостепенна филтрация през въглеродни филтри. Земята е уникален компонент - тинктура от сибирското растение Sagan-Daila. В превод той има значението на "удължаване на живота" и отдавна се използва от бурятите като естествена енергийна, стимулираща функционирането на бъбреците, сърцето, мозъка, облекчаваща умората и синдрома на махмурлука. Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че изображението на тигъра на етикета е съставено от листата на това растение.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.