Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close

Parkmart - Премиум Онлайн Супермаркетът на София

Parkmart супермаркет вече е близо до вас! Не, не сме открили нов магазин във вашия квартал. Направихме нещо по-добро: отворихме онлайн магазин за хранителни продукти и стоки за дома. Така Parkmart е близо до вас, до дома или до офиса, в която и част на София да се намирате. Доставяме до всяка точка на града!

top banner icon

Безплатна доставка над 50 лв.

top banner icon

Избор на час за доставка

top banner icon

Доставка без вредни емисии

Какво ще откриете при нас

В Parkmart онлайн супермаркет ще намерите същите елитни продукти, които се предлагат и във физическите магазини. Разнообразие на пресни плодове и зеленчуци, млечни и месни фермерски продукти, прясно месо и риба, стекове, здравословни продукти, био и веган храни, изобилие от деликатеси и екзотични храни, прясно изпечен хляб и сладки изкушения от Пармаксъзов, руски продукти от Берьозка, всичко за кафето, над 800 вина, крафт бира, битови стоки. Разбира се, можете да разчитате на познатото качество - ще подберем внимателно покупките и ще ги доставим в удобен за вас час на дадения адрес, с електрически автомобили без вредни емисии.

Защо онлайн супермаркет?

Ние от Parkmart знаем, че обичате да пазарувате в нашите магазини, защото са просторни, стилни, добре подредени и заредени. Винаги сте добре дошли! Но знаем също, че забързаният ритъм на служебните и личните ви ангажименти често ви изправя пред предизвикателството да вместите всичко, което трябва и искате, в 24 часа. Затова създадохме Parkmart онлайн супермаркет - всички качествени хранителни продукти и битови стоки, събрани на едно място, достъпни по всяко време, където и да се намирате, за да пазарувате най-доброто, както, когато и където ви е удобно. Защото високият стандарт на живот изисква и малките неща да са премиум.

bottom banner icon

Без маска и без опашки на касата

bottom banner icon

Без трафик и търсене на паркинг

bottom banner icon

Без тежки торби и прехвърляне на покупки

Как да пазарувам хранителни стоки онлайн от Parkmart?

Онлайн магазинът е интуитивен и удобен за ползване. Всички продукти са разделени в категории и подкатегории, за да ги откривате бързо и лесно. Поръчката се приключва с няколко клика. Може да се регистрирате, за да не вписвате данните си всеки път, но може да поръчате и като гост. В специално поле може да ни кажете специалните си изисквания, например да смелим месото или да почистим рибата. Заплащането на продуктите е с наложен платеж, с карта или в брой. Доставката е безплатна за поръчки над 50 лв. и се извършва с хладилни автомобили, регистрирани в БАБХ. Онлайн супермаркет Parkmart доставя хранителни продукти и стоки за дома до всички точки на град София.

Вече е налична версия 2.0 на онлайн магазина, както и мобилна апликация за Android и iOS устройства, които предлагат още полезни функционалности и удобства.

Защо да пазарувам хранителни продукти онлайн?

Всеки си има своите причини да избере онлайн пазаруването на храна и домашни потреби. Да разтоварим графика си, да спечелим време, да се посветим на по-важните неща, да си спестим носенето на тежки торби, да сме в безопасност. Каквито и подбуди да има всеки от нас, онлайн супермаркетът е едно улеснение, което все повече хора оценяват.

Семейства (женени с деца)

Време за седмичния пазар? Ние сме насреща! Напълнете торбите с всичко необходимо - свежо и зелено, вкусни деликатеси, всичко за децата, котката, банята… Поръчайте онлайн и отделете време за приятните неща.

Ние пристигаме с покупките след малко.

 card-image

Забързани необвързани

Не остана време за пазар? Забравихте нещо? Току що поканихте гости за довечера? В Parkmart ще намерите всичко за хапване набързо, за кулинарни приключения или уютна вечер с приятели. От зеленчуците до салфетките. Качеството е гарантирано, а изборът - огромен.

Поръчайте всичко от Parkmart онлайн супермаркет и изберете кога да сме при вас.

 card-image

Достолепни пълнолетни (60+)

Да пазарувате онлайн е лесно и удобно. Имате цялото време на света да разглеждате и избирате, да прочетете описанието на продуктите, да добавяте и премахвате неща от кошницата, без да мислите колко ще тежи.

Ще доставим торбите пред вратата, когато е удобно за вас.

 card-image

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.