Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН ЛОСИОН АЛЕРГИЧНА/ЧУВСТВ КОЖА Ф50+ 200МЛ бр.

ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН ЛОСИОН АЛЕРГИЧНА/ЧУВСТВ КОЖА Ф50+ 200МЛ

Продуктов код: 024563

Слънцезащитен лосион, изключително подходящ за чувствителна към слънцето кожа, който осигурява много висока защита срещу вредните UVA/UVB лъчи, хидратира дълготрайно и има антиоксидантно действие.
Действие:

Piz Buin Allergy Lotion се абсорбира бързо и осигурява часове на овлажняване, за да успокои деликатната кожа и да я поддържа копринено мека.
Активни съставки:

Усъвършенстваните UVA / UVB слънчеви филтърни системи съдържат както UVA, така и UVB филтри, които помагат за защита срещу слънцето и дълготрайни увреждания на кожата, като същевременно предпазват от по-сериозните ефекти на UVA радиацията.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.