Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН ЛОСИОН ХИДРАТИРАЩ Ф30 200МЛ бр.

ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН ЛОСИОН ХИДРАТИРАЩ Ф30 200МЛ

Продуктов код: 024569

iz Buin Moisturising Sun Lotion SPF 20 представлява слънцезащитен лосион за тяло, който ефикасно защитава кожата на тялото от вредните слънчеви лъчи и я дарява с приятен слънчев загар. Слънцезащитния лосион на Пиз Буин е направен по технология Helioplex, която стабилизира UVA защитата и мощната му формула не се разпада при излагане на слънце, UVA и UVB филтрите се запазват. Helioplex поддържа до 90% от активната си защита след излагане на слънчева светлина. Текстурата на лосиона се абсорбира се бързо и предлага защита за цялото тяло, обогатен с Витамин Е, който неутрализира свободните радикали и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Продукта е изключително устойчив на вода и изпотяване. Със своята немазна, нелепкава формула интензивно овлажнява кожата Ви, оставяики я мека и копринено нежна.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.