Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН ЛОСИОН ИНТЕНЗИВЕН ТЕН Ф15 150МЛ бр.

ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН ЛОСИОН ИНТЕНЗИВЕН ТЕН Ф15 150МЛ

Продуктов код: 024574

Слънцезащитен лосион осигуряващ дълготраен тен, който предпазва кожата от вредните UVA и UVB лъчи, същевременно подхранва и защитава от свободните радикали.
Действие:

Със своята технология Helioplex Пиз Бюин открива начин да стабилизира UVA защитата. Формулата не се разпада при излагане на слънце, UVA и UVB филтрите се запазват. Научно доказано е, че Helioplex поддържа до 90% от активната си защита след излагане на слънчева светлина в продължение на пет часа.
Активни съставки:

Витамин Е е мощен естествен антиоксидант, който помага за предпазване от свободни радикали, които увреждат кожните клетки и причиняват преждевременно стареене на кожата.

Доказано е, че Illumitone подобрява естествения процес на тен. Той увеличава производството на естествения пигмент на кожата (меланин) до 70% . Illumitone не оцветява дрехи, бански костюми и кърпи.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.