Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН СПРЕЙ ИНТЕНЗИВЕН ТЕН Ф30 150МЛ  бр.

ПИЗ БУИН ПЛАЖЕН СПРЕЙ ИНТЕНЗИВЕН ТЕН Ф30 150МЛ 

Продуктов код: 024572

Слънцезащитен спрей за незабавен блясък, който благодарение на деликатните си светлоотразяващи перли, мигновенно озарява кожата с красив, нежен и златист блясък.
Действие:

Незабавна и ефективна UVA/UVB фотозащита, бързо попиваща, неомазняваща и нелепнеща формула. Хидратиращ комплекс, който предотвратява беленето на кожата.
Активни съставки:

Бета каротинът е цветен оранжев пигмент, богат на растения и плодове. Помага да се даде на кожата незабавен естествен цвят и здрав вид. Карамелът е кафяв и затова незабавно придава на кожата естествен цвят и здрав вид. Може лесно да се мие със сапун.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.