Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПИЗ БУИН ПЛАЖНО ОЛИО БЪРЗ ТЕН Ф15 150МЛ  бр.

ПИЗ БУИН ПЛАЖНО ОЛИО БЪРЗ ТЕН Ф15 150МЛ 

Продуктов код: 024576

Предназначение:
Слънцезащитно олио за бързо потъмняване, което същевременно предпазва кожата от вредните UVA/UVB лъчи и има антиоксидантно действие.
Действие:
Традиционните масла за тен помогнат за придобиване на фантастичен загар, но предлагат малко или никаква защита, от друга страна обикновените слънцезащитни кремове предоставят защита, но се налага да чакате твърде дълго, за да получите летния тен.
Активни съставки:
Витамин Е е мощен естествен антиоксидант, който помага за предпазване от свободни радикали, които увреждат кожните клетки и причиняват преждевременно стареене на кожата. Доказано е, че Illumitone ™ подобрява естествения процес на тен. Той увеличава производството на естествения пигмент на кожата (меланин) до 70% . Illumitone ™ не оцветява дрехи, бански костюми и кърпи.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.