Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПЛАНЕТ ПЮР ГЕЛ 1.55Л ОРГАНИЧЕН ПЕРИЛЕН СЕНСИТИВ бр.

ПЛАНЕТ ПЮР ГЕЛ 1.55Л ОРГАНИЧЕН ПЕРИЛЕН СЕНСИТИВ

Продуктов код: 023265

Препаратът за пране естествено премахва мръсотията от текстила. Неговата натурална и без парфюми формула е идеална за чувствителна кожа и подходяща за ежедневното почистване на прането. Продуктът е лесен за използване и няма нужда да разклащате формулата преди употреба.

Начин на употреба l Дозировка: Достатъчна за около 4 кг пране. Една капсула съответства на 40 мл препарат. Изсипете в определеното отделение на пералната машина или директно върху прането в зависимост от инструкциите за дозиране.

Леко замърсено пране: 30 ml
Умерено замърсено пране: 40 ml
Силно замърсено пране: 50 ml

Температурен диапазон: 15 ° - 90 ° C
Идеално за чувствителна кожа
Висококачествени повърхностноактивни вещества

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.