Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ПЛАНЕТ ПЮР ГЕЛ 1.55Л ОРГАНИЧЕН ПЕРИЛЕН УНИВЕРСАЛЕН ПЛАНИНА бр.

ПЛАНЕТ ПЮР ГЕЛ 1.55Л ОРГАНИЧЕН ПЕРИЛЕН УНИВЕРСАЛЕН ПЛАНИНА

Продуктов код: 023268

Универсален препарат за пране на всякакви тъкани от 15° до 90° - за повече от 30 перални (според твърдостта на водата и степента на замърсяване на прането). Веган, сертифициран био продукт, съдържащ само с натурални съставки - сапонин от устойчиво отглеждани сапунени ядки, сапунче и чаени листа - за ефикасно изпиране без химикали или ензими. Безвреден за кожата, за здравето и за околната среда!Течният препарат за пране надеждно почиства мръсното пране и глези тялото и ума с неговия успокояващ билков аромат. Идеален за естествено чист текстил. Продуктът е лесен за използване и няма нужда да разклащате формулата преди употреба.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.