Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Поенсген Хляб Селски без Глутен и Без Лактоза 400г бр.

Поенсген Хляб Селски без Глутен и Без Лактоза 400г

Продуктов код: 043904
icon
icon

Безглутеновият фермерски хляб от Poensgen просто има страхотен вкус и не бива да липсва в която и да е закуска! Опакован вече нарязан, той е идеален за пътуване или в движение. Той развива пълния си вкус и най-добрия аромат, когато му се наслаждавате прясно препечен!

Специалната диетична пекарна Poensgen произвежда хляб, сладкиши и брашна без глутен, използвайки традиционна занаятчийска традиция в продължение на повече от 20 години. С хората, засегнати от цьолиакия в собственото си семейство, майсторът пекар Fritz Poensgen разработи широка гама от продукти за хора с цьолиакия, засегнати от цьолиакия, страдащи от ПКУ и страдащи от алергии, която непрекъснато се разширява и подобрява. Фриц Поенсген възприема принципа:
Безглутеновият хляб трябва да изглежда, да мирише и да вкусва като конвенционално приготвения хляб.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.