Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
РАВНОГОР СИРЕНЕ 400Г КОЗЕ ВАКУУМ бр.

РАВНОГОР СИРЕНЕ 400Г КОЗЕ ВАКУУМ

Продуктов код: 3023
10,79 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Свежи млечни продукти, които пазят в себе си усещането за дъхавите билки от тучните ливади на магичната Родопа планина! Екологично чисти, произведени на 1300 метра надморска височина. Продуктите зреят в специфичните климатични условия на Родопите – едно от най-чистите и запазени природни кътчета в Европа. Създавани с любов и внимание, те са полезна и здравословна храна за Вас и близките Ви. Съхранен уникален български вкус и качество.

Богатият вкус и аромат на сиренето се обуславят от млякото на типичните за района породи животни, пасящи по тучните ливади, осеяни с билки.

100% натурален продукт без консерванти и добавки

Съставки: пастьоризирано козе мляко, закваска, мая, сол

За мандрата: Мандрата в с. Равногор е построена през 1927г. Приемник на старата мандра е млекопреработвателното предприятие на фирма “Равногор“ ООД, в което се произвеждат млечни продукти кашкавал, сирене, масло, извара, пушени и топени сирена от свежо планинско мляко. От април 2009г. предприятието е одобрено като отговарящо на изискванията за производство на храни в Европейския съюз. Най-високото разположено млекопреработвателно предприятие в България на 1330м. надморска височина в Родопа планина. Според публикуваната карта на NASA на замърсеност на въздуха, с. Равногор е район с най-чистия въздух в Европа. Това са идеалните фактори за производство на екологична чиста продукция.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.