Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Рибай Говежди Прайм САЩ Охладен кг кг.

Рибай Говежди Прайм САЩ Охладен кг

Продуктов код: 47614

"Обезкостено парче месо включващо кройката между петото и дванадесетото ребро. Мраморният аспект на месото е ключов във вкуса, който носи много гладка текстура и сочност при всяка хапка. Блек Ангъс се отличава от масовите говежди породи със своята висока мраморираност (количеството междумускулна мазнина), крехкост и отличен вкус на месото. Едни от най-добрите стекове са приготвени именно от Рибай и са овкусени единствено с малко сол.Тези Блек Ангъс e хранен основно с трева и по-малко фуражи.

"

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.