Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Роза Пейстри Банички с Ябълки 75г бр.

Роза Пейстри Банички с Ябълки 75г

Продуктов код: 055343
icon

В традицията се корени популярността на българската баница и нейното присъствие на трапезата ни при различни празнични поводи. Такъв беше и рожденият ден на Наталия Йорданова - ръководител на отдел "Фирмена магазинна мрежа", когато в желанието си да ни зарадва поднесе вкусните банички "Розички". Направени лично от нея, по семейна рецепта, предавана в семейството през поколенията. Силно вдъхновени от вкусните домашни банички, всички ние в УниПек спонтанно решихме, че трябва да си споделим с нашите клиенти.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.