Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
САВЕКС ГЕЛ 1.1Л ПЕРИЛЕН COLOR BRIGHTNESS бр.

САВЕКС ГЕЛ 1.1Л ПЕРИЛЕН COLOR BRIGHTNESS

Продуктов код: 017989

Savex Parfum Lock Color Brighthess Течен перилен препарат за цветни тъкани е предназначен за лесно отстраняване на замърсяванията и неприятните петна по тъканите. Препаратът се препоръчва за пране на цветни дрехи, като специалната му формула запазва яркостта на цветовете, а парфюмните капсули в състава ѝ оставят дрехите дълготрайно ухаещи на свеж аромат. Savex Parfum Lock Color Brighthess Течен перилен препарат за цветни тъкани има отлично изпиращо действие, премахва дори и упоритите петна от тъканите, отстранява миризмите и доставя истинско удоволствие за сетивата, благодарение на нежния вълшебен аромат.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.