Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
СЕЙФГАРД САПУН 90Г ЛАЙКА бр.

СЕЙФГАРД САПУН 90Г ЛАЙКА

Продуктов код: 10245

ози продукт на Safeguard е специално създаден антибактериален сапун за ръце с екстракт от лайка, който е предназначен за ежедневна употреба, идеално почиства кожата дарявайки я с мекота и нежна грижа. Неговата иновативна формула премахва замърсяванията и остявя ръцете меки и подхранени. Сапунът с лайка на Сейфгард обгръща кожата с мека и нежно ароматизирана пяна, която прави кожата подхранена и мека като коприна. Употребата на продукта оставя след себе си приятно усещане за свежест, чистота и мекота. Подходящ е за употреба от цялото семейство.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.