Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Сентенариум Маслиново Масло Екстра Върджин Премиум 500мл бр.

Сентенариум Маслиново Масло Екстра Върджин Премиум 500мл

Продуктов код: 043476

Ограничено издание на маслиново масло от местни маслини от стари маслинови дървета, разположени в мястото Vista Alegre, с изключителни органолептични свойства
Нежният му външен вид запазва непосредствено усещане за чисти и плодови аромати с голяма ароматна сложност, подчертавайки маслиновия лист, диваната трева, домата, артишока и плодовите нотки на банан и зелен бадем. Вкусът е много балансиран, има много приятен вход сладък, добре компенсиран леко кисел и остър, постоянството му във времето е деликатно и хармонично.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.