Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Сепа Червено Вино Темпаранийо 750мл бр.

Сепа Червено Вино Темпаранийо 750мл

Продуктов код: 051423

Прохладните температури в началото на пролетта, заедно с обилните дъждове, забавиха малко бутонизирането на лозите. Летните температури бяха малко по-високи от обичайните, а месец септември беше особено сух. Запасите от почвена вода са достатъчни за поддържане на оптимална производителност на растенията. В резултат на това беше година с изобилна, балансирана реколта с голяма зрялост.
Черешово червен на цвят с рубинени джанти, това вино е интензивно и плодово на носа, със свежестта на реколтата, но сложността и елегантността на марката. Той е мек и
структурирани в устата и отново напомнящи на зрели черни плодове. Послевкусът е дълъг и упорит.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.