Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Сетуа Маска за Крака Ексфолираща 1бр бр.

Сетуа Маска за Крака Ексфолираща 1бр

Продуктов код: 045453

"Ексфолираща маска за крака

[Резултати само след 10 дни]
Превръща загрубялата и втвърдена кожа в областта на стъпалата, в мека като на бебе. Дерматологично тестван продукт.
Ексфолираща маска за стъпала, която отстранява сухата, втвърдена и загрубяла кожа, без да причинява раздразнения. Вроговеният слой започва да пада след 4 ден, разкривайки меката и нежна кожа под него. Лесно премахва сухата, загрубяла и дразнеща кожа само за 10 дни.
Начин на употреба:
1. Измийте и подсушете стъпалата.
2. Извадете маската от торбичката и изрежете по пунктираната линия, след това я поставете внимателно върху краката си.
3. Оставете да подейства за 60-90 минути, в зависимост от състоянието на кожата Ви. След употреба, измийте ходилата с топла вода.
4. Мъртвите рогови клетки ще започнат да се отделят от 4 до 10 ден, след употребата на продукта, по естествен начин. Не отстранявайте нежеланите натрупвания по стъпалата с пила или друг инструмент. Кожата ще придобие натурален нежен вид. Крайният резултат е индивидуален и може да варира в зависимост от състоянието на стъпала Ви."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.