Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ШАТО БУРГОЗОНЕ БЯЛО ВИНО КОЛЕКШЪН ЕВА 2017 0.750Л ЙЕС бр.

ШАТО БУРГОЗОНЕ БЯЛО ВИНО КОЛЕКШЪН ЕВА 2017 0.750Л ЙЕС

Продуктов код: 032526

Обем 750 мл.
Реколта 2017
Цвят сухо бяло вино

Сортов състав Тамянка, Вионие, Шардоне

Съчетание с храна,като аперитив, вегетариански ястия, риба, птици, десерти, сирена

Аромат и вкус
зелени плодове, сушени плодове, тропически плодове, цветя, цитрус, шоколад

ЕВА доказва мнението, че правенето на фино вино е изкуство. Това вино е направено от най-добрите ни парцели с ограничени добиви и в лимитирано количество от 2700 бутилки. Купажът възпроизвежда персонажа на Ева. Тя е най-известната жена и затова най-разпространеният сорт Шардоне е базата. Ева е и първата жена на света, затова ние сме добавили Тамянка от семейството на най-старите винени сорта – Мускат. Завършили сме нашата композиция с незабравимата черта от характера на Ева представена с дързостта и непокорството на Вионието. С комплексни и фини аромати на бели цветя, цитруси, зелени и тропически плодове, това вино е за винените ценители и се съчетава с най-изисканите и гурме ястия. С всяка бутилка Ева вие притежавате произведение на изкуството.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.