Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Шурлан ракия гроздова 700мл бр.
Ново

Шурлан ракия гроздова 700мл

Продуктов код: 056992

Произвеждайки качествени плодове и плодови ракии в Банат, семейство Шурлан се стреми да разбие предразсъдъците, че това може да става само в Срем (северозападна Сърбия).

Семейство Шурлан е пример за това как малките семейни фирми могат да прераснат в големи фабрики, запазвайки качеството, натуралността и оригиналния вкус на самия продукт.

Спазвайки нормите на GAP и HACCP, с плана си за растеж, Шурлан е доказателство за това как трудът и постоянството могат да успеят и да насърчат малките компании да се борят за собствената си еманципация.
Някога малка семейна плодова ферма, днес Шурлан е модерна дестилерия със завършен производствен процес.

Висококачествена ракия, произведена от грозде с най-високо качество от Войводина равнини. Дестилация в медни казани. Съхранява се в дъбова бъчва най-малко година.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.