Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
СКОТТИ БИО НАПИТКА 1Л ОРИЗОВА БАДЕМ бр.

СКОТТИ БИО НАПИТКА 1Л ОРИЗОВА БАДЕМ

Продуктов код: 023357
icon
icon
icon
6,11 лв. за бр.

9 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Италианската компания Risso Scotti е основана през 1890 година. Днес това е най-голямото предприятие в своята област, успехът на който се основава на използването на най-новите постижения в технологията на производство на продукти и суровини само с най-високо качество. Това се постига чрез отглеждането на ориз и зърнени храни в собствените насаждения на Рисо Скоти в Южна Италия в Кампаня, Тоскана, долината на река По. Оризът и другите съставки, използвани за производството на растително мляко, са от органичен произход, което се потвърждава от зеления знак Euroleaf. Компанията Risso Scotti през цялата си дългогодишна история продължава да бъде водещ в бранша, качеството на продуктите й е гарантирано от времето.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.