Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Смарт Четка за Прах Щраусови Пера 27см бр.

Смарт Четка за Прах Щраусови Пера 27см

Продуктов код: 047670

Четка от естествени щраусови пера нежно и ефективно събира прах дори от най-деликатните повърхности. Няма да остави и никакъв шанс на праха и ще ви донесе естетическо удоволствие по време на почистването.
Естествените щраусови пера с дължина 25 см и дръжка от буково дърво с дължина 30 см са не само удобни за използване, но и напълно съответстват на посоката на продуктовата линия Natur.
Страхотен подарък, луксозен външен вид, ненадминато качество от естествени материали. Грижи: След почистване отърсете праха от повърхността на перата. Ако е необходимо по-щателно почистване, изплакнете метлата с вода и мек препарат.
Изсушете естествено.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.