Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
СОФРА ГРЪЦКИ ЧУШКИ ПЕПЕРОНЧИНИ АМФОРА 480Г 2766 бр.

СОФРА ГРЪЦКИ ЧУШКИ ПЕПЕРОНЧИНИ АМФОРА 480Г 2766

Продуктов код: 8903

Гръцки чушки пеперончини е за всеки от вас, който обича домашната зимнина и му е сложно да си я направи сам. Създадени по специална домашна рецепта, гръцките чушки ще ви напомнят за мили моменти, когато сте били на специално място. Те са хрупкави, сочни и превъзходно овкусени. Може да ги използвате през цялата година като гарнитура, салата или да ги добавите към ваше любимо ястие. А защо не и да ги консумирате в допълнение с пикантна подправка. Поднесете ги при важни моменти или си доставете всекидневно удоволствие. Доверете се на добрия вкус.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.