Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
СОМАТ ГЕЛ 540МЛ СЪДОМИЯЛНА ГОЛД АНТИГРИЙС бр.

СОМАТ ГЕЛ 540МЛ СЪДОМИЯЛНА ГОЛД АНТИГРИЙС

Продуктов код: 14330
13,59 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Somat Gold Gel Anti-Grease е гел за съдомиялна машина против мазнини, който защитава филтъра и съдомиялната машина от натрупването на мазнини. Вложената в състава сол предотвратява натрупването на котлен камък по съдовете и чашите. Уникалната двукамерна бутилка позволява на Somat да комбинира 2 различни вида течни формули в един продукт, който не само отстранява упоритите мазнини от съдовете, но и защитава филтъра на съдомиялната от натрупването на мазнини. Благодарение на удобната бутилка и дозаторния апликатор, гелът е лесен и гъвкав за дозиране съобразно степента на замърсяване. Гелът се разтваря бързо и не оставя остатъци от храна - за перфектна чистота и ослепителен блясък.

Внимание:

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.