Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Супсон ду Фрюи Вино Розе 750мл бр.

Супсон ду Фрюи Вино Розе 750мл

Продуктов код: 043286

Бледо розово в чашата и пълен с плодове върху небцето, Супкон дьо плодова роза от Лоарата не е за изпускане. Направен от смес от Каберне Совиньон и Каберне Фран, неговото лесно пиене, добре балансирано, свежо и плодово. Помислете за сладки ягоди, натрошени малини и намек за лимон и розов грейпфрут. Изпийте сега и през лятото на 20/21 г. "- 17/20, Централен дегустационен панел за вино

Бледа сьомга с изразителен букет от пресни плодове като ягоди и еволюиращи в аромати на липа. Меко, свежо, добре балансирано небце, флорално и плодово. Това хармонично Розе ще очарова любителите на Розе и все още пиещите се със свежото си усещане и приятен завършек.

Идеален е с десерти и някои ориенталски ястия, със сладко-кисел вкус, който се вписва прекрасно със сладостта на Каберне д'Анджо. Перфектен мач с тарта с ягоди.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.