Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ТЕТАНЖЕ ШАМПАНСКО РОЗЕ БРУТ ВИНТИЖ 2006 0.750Л бр.

ТЕТАНЖЕ ШАМПАНСКО РОЗЕ БРУТ ВИНТИЖ 2006 0.750Л

Продуктов код: 023468

Comtes de Champagne Rose 2007 има дълбок розов цвят. Изключително фини мехурчета се издигат в оживен стил, за да образуват превъзходен пръстен от деликатна пяна. Първоначално, носът предлага интензивни аромати на цитрусови плодове, особено червени портокали. Впоследствие, се развиват по-зрели аромати на захаросани червени и черни плодове, дюля и ликьор от касис. На небцето, атаката е концентрирана, с много интензивна плодовост на черешов сироп. В средата на небцето е богато, винено и много структурирано. Финалът е изразителен, с обем, сложност и добра дължина. Все още младо, но вече демонстрира висока класа, Comtes de Champagne Rose 2007 се характеризира със зрял, щедър стил.    

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.