Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Тиерас Де Ла Рейна Червено Вино Темпранийо 750мл бр.

Тиерас Де Ла Рейна Червено Вино Темпранийо 750мл

Продуктов код: 051420

1000 метра надморска височина, точно навътре от Валенсия. Комбинацията от горещо, сухо лято, студени нощи и бедна, варовикова почва правят района относително свободен от лозови болести и така идеален за биологично земеделие. Гладко и плодово червено от Валенсия.
Супер сочен плодов нос с герои от касис и череша. Небцето има страхотна копринена текстура с още по-узрели, меки и сочни сливови плодове и слаби билкови нотки. Страхотен е в устата, щедър и заоблен с добре структурирано покритие и нежни
Страхотно с червено месо или сирене, както бихте очаквали, но също така можете да се насладите сами или с пакетче Twiglets

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.