Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ТИЙЛИНГ УИСКИ СИНГЪЛ МАЛЦ ШЕРИ КАСК 01 0.700Л бр.

ТИЙЛИНГ УИСКИ СИНГЪЛ МАЛЦ ШЕРИ КАСК 01 0.700Л

Продуктов код: 032562

TEELING BRABAZON SERIES 1
От 1782 година семейство Тийлинг произвежда по традиционни занаятчийски методи ирланско уиски. Семейството е известно с техният визионерски подход и с това, че правят нещата различно като тяхното уиски олицетворява техния предприемачески дух. През 2015 година новата генерация от семейство Тийлинг се завръща към своите корени в Дъблин. Сериите Брабазон са лимитирани издания на ирланско уиски, което улавя цялостното влияние и изковаване на вкуса и аромата от страна на дъбовите бъчви съдържали преди това фортифицирани, сладки вина.
Първата от сериите Брабазон е фокусирана върху отлежаването в шери бъчви и се състои от специално избрани партиди отлежели изцяли в бъчви от шери за да се получи изцяло шери доминиран ирландски сингъл малц. Тази серия се състои от смесването на шест различни шери бъчви, внимателно подбрани заради своя изключителен характер. Уискито е бутилирано при 49.5 об. % и без студена филтрация и е лимитирано до само 12 500 бутилки.
Цвят: Тъмно златист
Аромат: Землисти нотки, сушени плодове, печен лешник, мармалад от жълти плодове, праскова, слива, тофи.
Вкус: Богата шери сладост, червен плод, ядки и тофи, с нотки на карамфил и ликорис
Финал: Богат, гладък, салдки подправки, маршмелоу, сухи и зрели танини, препечен дъб.
Алк.: 49.5 %

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.