Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ТИТАНИЯ НОКТОРЕЗАЧКА ЕРГОНОМИЧНА 1052/2ST бр.

ТИТАНИЯ НОКТОРЕЗАЧКА ЕРГОНОМИЧНА 1052/2ST

Продуктов код: 9518

itania Essentials Nail Clipper 1052/2 представлява висококачествена нокторезачка, която прецизно оформя ноктите и създава гладки и прави краища. Разполага с ефективно острие, което създава перфектни резултати и гарантира съвършено изпипани детайли, като отстранява нежеланата част от ноктите. Също така притежава наклонена към нокътя извивка, която позволява идеално и безпроблемно подрязване, както и безупречна извита форма. Удобна е за захващане и осигурява пълен контрол над действията. След използване ноктите са успешно изрязани, а Вие с приветлив и поддържан външен вид.

Внимание:

Продуктът е само за външна употреба.

Съхранявайте на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и детски достъп.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.