Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Тонгерло Бира Блонд Лукс 6% 330мл бр.

Тонгерло Бира Блонд Лукс 6% 330мл

Продуктов код: 046137

"Tongerlo Blond е истинска белгийска абатска бира.
LUX, светлина на латински, се отнася до отражението на светлината в топлия меден цвят. Забележително балансираният вкус се подчертава от пикантния вкус на хмела и реферирането в бутилката.
На световните награди за бира през 2014 г. Tongerlo Blond е обявена за най-добрата бира в света във всички категории бира. Журито е единодушно: варенето на обикновена бира показва таланта на майстора пивовар. За първи път тази титла е присъдена на белгийска бира. Прекрасна награда за ежедневната отдаденост на приготвянето на тази автентична бира на абатството."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.