Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ТОП ХЪНИ МЕД 900Г БУКЕТ бр.

ТОП ХЪНИ МЕД 900Г БУКЕТ

Продуктов код: 039735
17,99 лв. за бр.

5 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Полифлорният пчелен мед Top’s Honey е напълно чист, природен продукт, който е събиран от 3000 пчелни семейства в пчелините ни. Те са разположени в най-чистия регион, а именно Предбалкана, сред богато разнообразие от растителни видове. Обширните пространства за паша на пчелите определят изключително богатия състав на меда. Неговите полезни свойства са от изключително важно значение за здравето на хората, които ни се доверяват!

Опаковката от 900 гр е подходяща за семейни нужди или малки заведения. Тя е достатъчна за подслаждане на сутрешния чай, за мазане на филийки с масло или за кулинарни цели.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.