Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ТУ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА 15СМ ОРАНЖЕВА РИБКА САМИ TY37176 бр.

ТУ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА 15СМ ОРАНЖЕВА РИБКА САМИ TY37176

Продуктов код: 031649

Ако детето ви мечтае да си има рибка за домашен любимец, ето какво предлагат от TY – златна рибка от плюш, която е част от забележителната им серия Beanie Boo. Тя е с дължина 15 сантиметра, тялото ѝ е направено от най-фин плюш, а разкошната опашка и перките са от гладък плат със сатенен блясък. А, ето и как да разберете, че точно вашата рибка Сами е наистина оригинална – очите ѝ трябва да са бляскави, като в тях има много брокатени частици. Освен това рибката има и специално етикетче от производителя, на което пише името ѝ, рождената дата (22 януари), както и кратко стихче, написано специално за нея.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.