Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Уитли Нийл Джин Дюля 700мл бр.

Уитли Нийл Джин Дюля 700мл

Продуктов код: 043522

Един от уникалните продукти на Whitley Neill Handcraft Gin, който включва опита на семейство Джон Нийл и собствените му разработки в областта на спиртните напитки, който заслужено е признат в целия свят.

Джон Нийл е фантастичен човек, който прави невъзможни неща, създавайки напитки с невъобразими вкусови рецепти. Те украсяват рафтовете на баровете и могат да озарят обикновена вечер за хората, които се наслаждават на изискани алкохолни напитки.

Процесът на ръчно създаване на джин Whitley Neill, Дюля (700 мл) прави вкуса си наситен с подправки и съставки, които не могат да се усетят при техническото производство.

Ботаническите компоненти на напитката се пазят с най-строга увереност, а оригиналният начин за създаване на джин с помощта на 100-годишна автентична техника ще ви отведе до уютен британски двор и ще ви позволи да опитате всички традиции на мъгливия Албион.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.