Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Валделапината Бяло вино Вердехо 750мл бр.

Валделапината Бяло вино Вердехо 750мл

Продуктов код: 051403

Регион Руеда, Испания. Вид вино Младо бяло вино. Руеда има континентален климат с дълги, студени зими и сухи, горещи лета, които настъпват сравнително късно. Има пролетни измръзвания, както и летни бури, пада много малко дъжд, а слънчевите часове – 2600 на година – биха изгаряли гроздето, ако не бяха значителните температурни разлики между ден и нощ, както и високо разположените лозя
Яркожълт цвят със зеленикави проблясъци, от които се появяват интензивни аромати на бели и тропически плодове с нотки на прясна трева. В устата отстъпва на елегантни, балансирани и звучни усещания, с добре интегрирана киселинност и дълъг послевкус.
Това вино е подходящо за леки предястия.Ястия от рибни продукти и и ризото с морски дарове , паеля и други.Добре охладено на 10-12 градуса.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.