Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Ямамото Лактобацилус Капсули 30бр 15г бр.

Ямамото Лактобацилус Капсули 30бр 15г

Продуктов код: 045876

Един от най-изучените и високоефективни лактобацили (и пробиотик) е Lactobacillus reuteri, който често се среща в чревната лигавица при новородени деца, тъй като е част от важната имунна подкрепа, предавана от майката на детето, като осигурява първата защитна защита. Действие срещу противовъзпалителни ефекти в червата. Не случайно се е доказала, че е един от най-безопасните пробиотични щамове, използвани днес в областта на педиатрията, където се прилага не само за своите големи ползи като пробиотик, но и в случаите на дразнещи газови колики, които често засяга новородените, особено тези, които се хранят с изкуствено мляко.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.