Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Ямамото Вирафил саше 12бр 36г бр.

Ямамото Вирафил саше 12бр 36г

Продуктов код: 045879

Еректилната дисфункция, наричана още “мъжка импотентност”, се състои в неспособността или трудността на мъжа да има ерекция, която му позволява да има задоволителна сексуална връзка. Струва си да се подчертае, че причините за импотентност могат да бъдат разделени на три категории: свързани с променената физиология на ерекцията, с „органична“ и/или хормонална природа; резултат от нездравословен начин на живот: пушене, прекомерна консумация на алкохол или наркотици; проблеми, свързани с дълбоко психологическо неразположение (тревожност, тежък стрес, безпокойство). Представям ви Virifil – ботаническото решение на този проблем!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.