Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЮЛИУС МАЙНЛ КАФЕ НА ЗЪРНА ПРЕЗИДЕНТ 500ГР бр.

ЮЛИУС МАЙНЛ КАФЕ НА ЗЪРНА ПРЕЗИДЕНТ 500ГР

Продуктов код: 019563
20,29 лв. за бр.

20 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Произход
Историята на успеха започва от страната на произход, където ние контактуваме директно с фермерите, и така можем да селектираме в детайли идеалните зелени кафета. Множество фактори играят важна роля в избора на точните зърна: регион, надморска височина, влажност, зрялост на самия плод, както и годишният сезон. Нашите закупчици на кафе и дегустатори прилагат най-високи стандарти на качество. Традиционно ние създаваме нашите блендове от зърна планинска арабика, както и първокласна робуста, събрани от водещите кафе плантации по света.

Производствен процес
При пристигането му във фабриките за изпичане, зеленото кафе преминава строг качествен контрол. Тогава специалистите ни по изпичане и смесване (създаване на блендове) във Виена или Виченца прилагат своето ноу-хау и експертен опит. След изпичане на зърната, ние извършваме още един контрол на качеството като инспектираме електронно всяко отделно зърно, хиляди зърна на минута. След това кафето се пакетира във вакуумирани торбички, за да се гарантира трайна свежест. Постоянното дегустиране и тестване на зелените и изпечените кафета са гаранция, че във вашата чаша достигат само най-добрите зърна.

Изпичане
Степента на изпичане е важна за оптималното приготвяне на кафе.

Леко изпичане
…създава наситен аромат, по-висока киселинност и повече плътност – подходящо за филтърно кафе

Средно изпичане
…извлича по-изтънчените нюанси на зърната кафе: ароматно, с вкус на карамел и малко по-слаба киселинност – подходящо за типичните виенски рецепти за кафе

Тъмно изпичане
…води до тръпчив, силно карамелизиран и по-наситен вкус – подходящо за еспресо

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.