Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА ЗА СИСТЕМА MACH 3 SENSITIVE 4БР С бр.

ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА ЗА СИСТЕМА MACH 3 SENSITIVE 4БР С

Продуктов код: 10441

Жилет Mach 3 Sensitive резервни ножчета за бръснене - 4 бр.Качествени резервни ножчета за бръснене за самобръсначка Жилет Mach 3 Sensitive. Ножчетата бръснат косъмчетата по най-добрия начин и оставят кожата мека и гладка.Gillette Mach 3 Sensitive самобръсначка е специално направена за по- гладко бръснене с по- малко дразнене. Тя дава невероятни резултати дори при чувствителна кожа.
Самобръсначката Gillette Mach 3 Sensitive е с предна подвижна глава и сменящи се пластини. Сменящото се ножче пасва на всички самобръсначки Mach3

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.