Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЖУВЕ И КАМПАС ПЕНЛИВО ВИНО БРУТ СИНТА ПУРПУРА РЕЗЕРВА 0.75Л бр.

ЖУВЕ И КАМПАС ПЕНЛИВО ВИНО БРУТ СИНТА ПУРПУРА РЕЗЕРВА 0.75Л

Продуктов код: 037793
23,39 лв. за бр.

5 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Със златистожълт цвят и фини мехурчета, които се издигат ритмично, формирайки потоци от мехурчета и стабилна пяна. Ароматът е приятен и интензивен. Първоначално носът предизвиква представа за нотки на месести плодове и цветен заден фон. След кратко време комплексността се увеличава и се появяват леки нотки на тост. Текстурата в устата е много приятна. Експлозията е жива и игрива, и това, комбинирано с балансираната киселинност, придава на кава Cinta Purpura прекрасна кремообразност и свежо качество. Устойчивият аромат се задържа в небцето дълго време, оставяйки прекрасен спомен.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.